Kanta-asiakkuus!

 Kanta-asiakkaana saat aina parhaat hinnat ja edut, liity heti! Lisäksi saat rahaa takaisin suoraan pankkitilillesi!

Cash Back nyt 1 % kaikesta 

Autopesu

Hyvin pesty auto on tietysti taatusti puhdas ja kiiltävä - siksi myös mukavampi käyttää.

Hellävaraiset pesutavat, sekä luotettavat ja tutkitut pesukemikaalit takaavat loistavan pesutuloksen. Käytämme ainoastaan laatu- ja ympäristöstandardit täyttäviä autonhoitotuotteita.

Säännöllinen auton pesu ja vahaus suojaavat auton maalipintaa kaikilta ulkoisilta rasituksilta, kuten korroosiolta, auringon UV-säteilyltä, lämmönvaihteluilta, sadevedeltä ja ilmansaasteilta. Autoa on hyvä pestä säännöllisesti ja melko tiheästi, esimerkiksi kahden viikon välein, jotta maalipinta pysyy kunnossa. Vahaus on suositeltavaa sisällyttää säännöllisesti pesuun.

Kurakeleistä siis huolimatta - pesetä autosi silti riittävän usein, ettei suola ja maantiestä irtoava bitumi-, nasta- ja jarrupöly takerru maalipintaan. Muista että maalipinta vaatii kunnon vahauksen kerran vuodessa ja säännölliset pesut vähentävät auton pintaosien korjaustarvetta. Siis tervetuloa autopesuun vähän kauempaakin - Hauholta,Tuuloksesta, Hämeenkoskelta, Padasjoelta..!

Autopesulan hinnastoon

 

  

HUOMIO! HUOMIO!

Autonpesukoneemme on uudistettu!
 

 

 Pesuhalli avoinna 07.00-19.00. Myös lauantaisin. Pesuhalliin pääset viivakoodilla jonka voit hakea myymälästä tai ostaa puhelimella MobilePay sovelluksella.

 

 

      A-Profiware Oy, Lammin Varaosa Ky

Palkkisillantie 2-4, 16900 Lammi
 myynti@autokave.fi     010 3969911

rekisteriseloste


Autohuolto, katsastus, varaosat, autopesu & renkaat - Autokavelta turvallisesti tien päälle!