Kanta-asiakkuus!

 Kanta-asiakkaana saat aina parhaat hinnat ja edut, liity heti! Lisäksi saat rahaa takaisin suoraan pankkitilillesi!

Työtä tarjolla! Kts ajankohtaista ikkunasta lisä

Autopesu

Hyvin pesty auto on tietysti taatusti puhdas ja kiiltävä - siksi myös mukavampi käyttää.

Hellävaraiset pesutavat, sekä luotettavat ja tutkitut pesukemikaalit takaavat loistavan pesutuloksen. Käytämme ainoastaan laatu- ja ympäristöstandardit täyttäviä autonhoitotuotteita.

Säännöllinen auton pesu ja vahaus suojaavat auton maalipintaa kaikilta ulkoisilta rasituksilta, kuten korroosiolta, auringon UV-säteilyltä, lämmönvaihteluilta, sadevedeltä ja ilmansaasteilta. Autoa on hyvä pestä säännöllisesti ja melko tiheästi, esimerkiksi kahden viikon välein, jotta maalipinta pysyy kunnossa. Vahaus on suositeltavaa sisällyttää säännöllisesti pesuun.

Kurakeleistä siis huolimatta - pesetä autosi silti riittävän usein, ettei suola ja maantiestä irtoava bitumi-, nasta- ja jarrupöly takerru maalipintaan. Muista että maalipinta vaatii kunnon vahauksen kerran vuodessa ja säännölliset pesut vähentävät auton pintaosien korjaustarvetta. Siis tervetuloa autopesuun vähän kauempaakin - Hauholta,Tuuloksesta, Hämeenkoskelta, Padasjoelta..!

Autopesulan hinnastoon

  

HUOMIO! HUOMIO!

Autonpesukoneemme on uudistettu!
 

 

 Pesuhalli avoinna 07.00-19.00. Myös lauantaisin. Pesuhalliin pääset viivakoodilla jonka voit hakea myymälästä tai ostaa puhelimella MobilePay sovelluksella.

 

A-Profiware Oy, Lammin Varaosa Ky

Palkkisillantie 2-4, 16900 Lammi
 myynti@autokave.fi     010 3969911

rekisteriseloste


Autohuolto, katsastus, varaosat, autopesu & renkaat - Autokavelta turvallisesti tien päälle!