Kanta-asiakkuus!

 Kanta-asiakkaana saat aina parhaat hinnat ja edut, liity heti! Lisäksi saat rahaa takaisin suoraan pankkitilillesi!

Cash Back nyt 1 % kaikesta 

Kesärengas -mallisto

  

 • Bridgestone Turanza T005

  Bridgestone Turanza T005 - Loistovalinta kuljettajille jotka edellyttävät huippuluokan hallintaa haastavissa ajo-olosuhteissa.

  OPTIMOITU PINTAKUVIO
  Olka-alueen syvät urat tehostavat veden virtaamista, ja pintakuvion keskiosan optimoidut urat varmistavat veden poiston. Toisiinsa kytkeytyvät olkapalat ja optimaalinen kosketuspaineen jakauma pienentävät muodonmuutosta jarrutuksessa.

  PARANNETTU RUNKO
  Ainutlaatuisella teräksestä ja jäykästä polyesteristä valmistetulla vahvistuksella varmistetaan erinomainen käsiteltävyys ja pienempi vierintävastus, jotta polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt vähenevät.

  UUSI SEKOITUSTEKNOLOGIA
  Uudella sekoitusteknologialla tehostetaan silikan jakautumista runsaasti silikaa sisältävässä Nano Pro-tech -kumiseoksessa. Pintakuvion ja kumiseoksen yhdistelmä maksimoi renkaan pidon kuivalla ja märällä.

  Moottori-lehti 04/2020 kesärengastesti 2. sija

  ”Jarrutusmatkat ovat lyhyitä ja ajokäytös kaikissa tilanteissa loogista sekä yllätyksetöntä.” ” Veto- ja jarrutuspito on märällä pinnalla korkeatasoista. Myös sivuttaispito tekee vaikutuksen. Kaarteisiin voi ajaa kaikkein kovimmilla nopeuksilla, ja rengas kestää hyvin myös kaasulla vedättämistä. Ajokäytös on kaikin puolin neutraalia ja turvallisen tuntuista.”

   

    Takaisin
 

      A-Profiware Oy, Lammin Varaosa Ky

Palkkisillantie 2-4, 16900 Lammi
 myynti@autokave.fi     010 3969911

rekisteriseloste


Autohuolto, katsastus, varaosat, autopesu & renkaat - Autokavelta turvallisesti tien päälle!